onsdag 17 juni 2009

Snart kommer nog värmen...



Vad är detta?! Snart är vi inne i Juli månad och det är fortfarande rätt kallt ute. Idag var iaf solen framme, men man känner när det blåser att det blåser kallt. Var är sommaren?!

Imorse när jag skulle lämna Elias på dagis så var vi några minuter sena. När vi kommer dit så är det knappt en käft där. Det visade sig att dom hade gått till Sandbacka till cirkusen för att se på djuren som står där utanför. Och kvar finns bara en vikarie som jag för övrigt aldrig ens sätt där förrut. Så Elias, Jordan och några andra stackars barn som kom några minuter sent fick vara kvar på dagiset och leka medans alla andra barn var på utflykt. Jag kan väl inte annat än påstå att jag var rätt sne på dem att dom inte kunde ha väntat in alla barnen innan dom gick. Dom blev ju väldigt besvikna när inte dom hann följa med. Hade vi vetat att dom skulle iväg så hade man ju sett till att dom var där i tid. Men när man inte visste......


Till lunch hade vi bjudit hem Madde och lilla Max. Jag gjorde pasta med en supergod pastasås. Emma var så glad över att få en bebiskompis. Synd bara att hon inte förstår att man inte kan klättra på sina vänner ;-)


Efter hämtningen på dagis så följde vi med Len och barnen till Sandbacka för att se på cirkusdjuren som dom missade på fm. Och sen åt vi mellis ute. Det fanns dock inte så många fina ställen att picknicka på där. Så vi satte oss på en liten gräsplätt intill parkeringen och vägen. Men det gick ju bra det också. Är man ett betongbarn så är man! :-)
Och som vanligt så är det alltid så roligt att hänga med Helene! En riktigt glad och go tjej!
Nu blir det umgås med kära familjen!





Inga kommentarer: