lördag 5 september 2009

Lördag

Jag älskar verkligen mina barn! Visst kan dom få en att koka av ilska ibland. Men för det mesta är dom så rara och underbart söta. Det känns som om Elias har växt så mycket den sista tiden. Och han har enormt mycket funderingar om allt mellan himmel och jord. Nu handlar många av funderingarna om hur bebisar hamnar i magen. Men han godtar fortfarande tack och lov svaret att det är papporna som ordnar det. Men vad han framförallt inte kan förstå är vad bebisen GÖR i magen. Han tycker att det skulle vara så långtråkigt att inte göra någonting alls i 9 månader! :-D Han är för söt!

Igår var mamma och pappa här på middag. Mamma hade med sig en del inflyttningsprsenter när hon kom. Det var en ute termomter, ett spel, dom underbart söta lördagsgodis skålarna från Mias och fredagsmys glas och sen ett helt sett från body shop till mig. Det blev rena rama julafton! :-)

Idag har vi varit och tittat på lite möbler på EM och MIO. Vi har tänkt köpa en ny soffa. Men dom är ju så fruktansvärt dyra så vi kanske måste vänta ett tag. Vi får se.

Nu blir det lugn och ro en stund medans Emma sover middag!

Inga kommentarer: